Autovuodeksi -kampanjassa asiakas maksaa kuukausierät tasaerin sopimusajalta ja palauttaa auton 12kk jälkeen. Eli autoa ei tarvitse ostaa omaksi, voi sitoutua siihen vain vuodeksi. Rahoitusyhtiö rahoittaa tuon 12kk. Me lunastamme auton rahoitusyhtiöltä sopimuskauden päätyttyä, asiakkaalle ei aiheudu tästä lisäkuluja. Asiakas voi sopia jatkosta myyjän kanssa jos haluaa. Taattu lunastushinta tarkoittaa, että ei tule yllätyksiä. Autoiluun liittyvät muut peruskustannukset kuten polttoaineet, vakuutukset ja vuosihuollon asiakas kattaa normaaliin tapaan. Täältä voitte lukea lisätietoja >>

TOYOTA    YARIS    VUODEKSI    249€/KK!

HELPPO VAIHTOEHTO AUTON OMISTAMISELLE.

Tämä kaikki kuuluu pakettiin:

 • Automaattivaihteet
 • Talvirenkaat kevytmetallivantein
 • Plus Paketti -varustelu
  Touch with Go -mediakeskus navigoinnilla
  Avaimeton käynnistys
  Kaistavahti
  Peruutuskamera
  Sähköiset lasinnostimet taakse
 • Reilut ajokilometrimäärät
  15 tkm/12 kk, 30 tkm/24 kk ja 45 tkm/36 kk.
 • Ilman käsirahaa
 • Taattu lunastushinta

Toyota Yaris 12kk 249€/kk 

Taattu lunastushinta myös silloin jos päätät jatkat 5v sopimuksella!
Saat vähintään taatun hyvityshinnan. Voit myös myydä auton taattua hyvityshintaa kalliimmalla, tällöin voit pitää loppuvelan yli jäävän summan tai käyttää sen käsirahana uuteen autoon.
 

 

 

Esimerkkilaskelma: Yaris 1,5 Dual VVT-i Active 5ov 17.592,28 € + perustamiskulu 180€, rahoitettava osuus yht. 17.772,28 €, rahoitusaika 13 kk, Korko 1 %, kk-erä 249,01 €/kk sis. käsittelymaksu 10 €/erä, poikkeava viimeinen erä eli sopimuksen mukainen taattu lunastushinta 60kk 5.944€ (13kk 15.181€.) Todellinen vuosikorko 4,27 %. Luotto + luottokustannukset yht. 20.037,40€. Edellyttää luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Rahoitus OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00013 OP. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin/ tarjouksiin. Koskee uusia asiakastilauksia. Kuvan auto erikoisvarustein.

Autoiluun liittyvät muut peruskustannukset kuten polttoaineet, vakuutukset, verot, huollot, sakot ja muut maksut eivät sisälly kuukausi hintaan. MetroAutosta huollon voi sisällyttää myös jo osaksi kk-erää. Mikäli auton myyntihinta laskee vero tai muista syistä sopimuksen teon ja luovutuksen  välisenä aikana, laskevat  auton hinta ja lunastushinta vastaavasti siten, että kuukausimaksu ei muutu.